Duyurular
121f267 Nolu Projemizde Yaptığımız Çalışmaları NSP-2023 Kongresinde Bilim İnsanları İle Paylaştık

121F267 Nolu Projemizde Yaptığımız Çalışmaları NSP-2023 Kongresinde Bilim İnsanları ile Paylaştık

Bu yıl on altıncısı düzenlenen Uluslararası Nükleer Yapı Özellikleri (16th International Conference on Nuclear Structure Properties - NSP 2023) adlı konferansta 121F267 nolu Tübitak projemizin ilk çıktılarını bilim insanları ile paylaştık.

Oldukça verimli geçen konferans süresinde yaptığımız çalışmaları dünyanın farklı yerlerinden katılan ve bilime gönül vermiş birbirinden değerli insanlarla fikir alışverişinde bulunduk.

Başta Karabük Üniversitesi ve Fen Fakültesi Fizik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Necla Çakmak olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız.